Werkwijze – Dokter BLOEM® Huisartspraktijk – Zutphen (De Hoven)
Header afbeelding
Dokter BLOEM® Huisartspraktijk
Schoolstraat 2 7205 BP
Zutphen (De Hoven)

Werkwijze

Team

Ons team staat voor persoonlijke zorg; warm en betrokken. We zien je graag gezond en vitaal, en ondersteunen en coachen je graag op weg naar jouw optimale gezondheid. We zijn open, eerlijk en transparant. We hebben beroepsgeheim en bieden een veilig oor voor jouw zorgen en gepieker, waarin we met je meedenken.

We werken zoals je gewend bent van een huisarts, en misschien net iets meer. We zijn er voor acute en niet-acute zorg voor jou en jouw naasten, voor nu en in de toekomst. We verwijzen als het nodig is naar specialisten in het ziekenhuis en zorgen voor de juiste (herhaal)medicatie.

Van klacht naar kracht

Daarnaast zijn onze leefstijl-huisartsen geschoold in het leggen van verbanden tussen jouw klachten en mogelijke factoren uit je leefstijl. Want klachtvermindering is één ding, weten wat de oorzaak is, is beter. Zodat klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Van ziekte naar gezondheid

Vaak denken mensen dat het wel goed zit met hun leefstijl. Terwijl het tegendeel waar is. Nauwelijks 1 op de 5 mensen eet voldoende groenten en fruit, meer dan de helft is te zwaar en een steeds grotere groep mensen voelt zich regelmatig gespannen en/of eenzaam.

De juiste info

Je kunt pas beslissen over jouw gezondheid als je voldoende informatie hebt. Daarom besteden we veel aandacht aan de juiste informatie en of je deze goed begrijpt. We vertellen je over de verschillende factoren die invloed hebben op jouw gezondheid en hoor je over bijwerkingen van medicijnen, ook bij langer gebruik.

Samen en dichtbij

Vitaal leven en gezond ouder worden is iets wat we allemaal willen. Daarom vinden we bezig zijn met een gezonde leefstijl heel gewoon. Als je het met elkaar doet, wordt het nog leuker. Zo is het makkelijker om gezond gedrag aan te leren. Als het enigszins kan, zullen we met je kijken met wie jij kunt oefenen met gezond gedrag. Ook kijken we naar het aanbod dichtbij huis, waar je lol in hebt en wat bij je past. Zodat zo min mogelijk jou in de weg staat om te kiezen voor je eigen vitaliteit.

Bekijk hier meer informatie over ons team.