Team – Dokter BLOEM® Huisartspraktijk – Zutphen (De Hoven)
Header afbeelding
Dokter BLOEM® Huisartspraktijk
Schoolstraat 2 7205 BP
Zutphen (De Hoven)

Team

We gunnen het jou om jezelf te mogen zijn en je eigen potentieel te kunnen waarmaken. In volle gezondheid.

Wij als team leefstijl-huisartsen ondersteunen je daar graag bij.


Melanie Meijer, huisarts

Na mijn opleiding in Utrecht werk ik sinds 2012 als huisarts. Zo werkte ik onder meer in achterstandswijken en de (vrouwen)gevangenis. Aan de Academy of Integrative Medicine heb ik de postdoctorale opleiding Integrale Geneeskunde en Leefstijlgeneeskunde gevolgd. Sinds 2017 werk ik ook als leefstijlarts, sinds 2019 doe ik dat bij Dokter BLOEM® Leefstijlkliniek.

In mijn werkwijze staat verbinding centraal. Met open houding, luisteren en niet oordelen. Je bent meer dan je klacht, en het is de moeite waard om met een brede blik te kijken wat er speelt. Als mens zijn we steeds minder verbonden met de natuur, met elkaar en met ons eigen lijf. Het is goed om te realiseren dat we zelf een aandeel hebben in onze klachten en op de manier hoe we hiermee omgaan.

Voor mij is de kunde om te kijken wat deze klacht zegt waarover, en hoe je zelf hier invloed op kunt hebben. Dat betekent dat ik medicatie geef waar het nodig is, en met integrale blik vanuit andere invalshoeken kijk waar het kan.

Dokter Meijer werkt op maandag en donderdag. 

Mauri Smits, huisarts

Na mijn huisartsopleiding heb ik ruim 4 jaar met veel plezier gewerkt in Nieuw Zeeland. Ik heb extra ervaring opgedaan binnen de dermatologie en cardiologie. Vooral geniet ik van de veelzijdigheid van het vak en de band die je als huisarts opbouwt met patiënten.

Een brede en open blik is belangrijk. Een klacht is meestal meer dan alleen een medisch probleem. Leefstijl en gezondheid zijn wat mij betreft onlosmakelijk verbonden. In het verlengde hiervan start ik in september met de postdoctorale opleiding integrale geneeskunde en leefstijlgeneeskunde aan de Academy of Integrative Medicine.

Dokter Smits werkt op dinsdag en woensdag.

 

 

 

Gerdien Makkink, doktersassistente

Na het behalen van het diploma Doktersassistente, heb ik bij huisartsen en in het ziekenhuis gewerkt. Vele jaren was ik mede-eigenaar van een Sport & Fysiotherapie centrum waar voeding en beweging (leefstijl) een belangrijk onderdeel vormden. Daarnaast studeerde ik af als Yoga Docent met de specialisatie Zwangerschapsyoga en geef ik nog steeds Yoga en Pilates lessen. Tijdens deze opleiding was er veel aandacht voor het mentale, psychische en fysieke welzijn gekeken vanuit ayurveda (levenswijsheid).

Ieder mens is uniek vanwege ieders individuele combinatie van elementen, waardoor een gezonde leefstijl voor iedereen anders is.  Medicijnen zijn zéker belangrijk, echter ben ik er van overtuigd dat leefstijl van toegevoegde waarde is voor gezondheid en dat is meer dan het afwezig zijn van ziekte. Alles begint bij bewustwording van je zijn, verbonden met jezelf. Ik merk als yogadocent dat ik hier veel betekenis aan kan geven.

Met alle ervaring op het gebied van leefstijlinterventie voel ik met als een vis in het water bij Dokter BLOEM en verheug ik me er op elkaar verder te brengen naar een gezondheid in balans en daarmee de beste versie van jezelf te ontmoeten.

Gerdien werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

Anouk van Buren, doktersassistente
Foto en tekst volgen.
Anouk werkt op woensdag.