Team – Dokter BLOEM® Huisartspraktijk – Zutphen (De Hoven)
Header afbeelding
Dokter BLOEM® Huisartspraktijk
Schoolstraat 2 7205 BP
Zutphen (De Hoven)

Team

We gunnen het jou om jezelf te mogen zijn en je eigen potentieel te kunnen waarmaken. In volle gezondheid.

Wij als team leefstijl-huisartsen ondersteunen je daar graag bij.


Melanie Meijer

Na mijn opleiding in Utrecht werk ik sinds 2012 als huisarts. Zo werkte ik onder meer in achterstandswijken en de (vrouwen)gevangenis. Aan de Academy of Integrative Medicine heb ik de postdoctorale opleiding Integrale Geneeskunde en Leefstijlgeneeskunde gevolgd. Sinds 2017 werk ik ook als leefstijlarts, sinds 2019 doe ik dat bij Dokter BLOEM® Leefstijlkliniek.

In mijn werkwijze staat verbinding centraal. Met open houding, luisteren en niet oordelen. Je bent meer dan je klacht, en het is de moeite waard om met een brede blik te kijken wat er speelt. Als mens zijn we steeds minder verbonden met de natuur, met elkaar en met ons eigen lijf. Het is goed om te realiseren dat we zelf een aandeel hebben in onze klachten en op de manier hoe we hiermee omgaan.

Voor mij is de kunde om te kijken wat deze klacht zegt waarover, en hoe je zelf hier invloed op kunt hebben. Dat betekent dat ik medicatie geef waar het nodig is, en met integrale blik vanuit andere invalshoeken kijk waar het kan.

Dokter Meijer werkt op maandag en donderdag. 

Mauri Smits

Na mijn huisartsopleiding heb ik ruim 4 jaar met veel plezier gewerkt in Nieuw Zeeland. Ik heb extra ervaring opgedaan binnen de dermatologie en cardiologie. Vooral geniet ik van de veelzijdigheid van het vak en de band die je als huisarts opbouwt met patiënten.

Een brede en open blik is belangrijk. Een klacht is meestal meer dan alleen een medisch probleem. Leefstijl en gezondheid zijn wat mij betreft onlosmakelijk verbonden. In het verlengde hiervan start ik in september met de postdoctorale opleiding integrale geneeskunde en leefstijlgeneeskunde aan de Academy of Integrative Medicine.

Dokter Smits werkt op dinsdag en woensdag.

Nienke Ruesink

Nadat ik in 2009 mijn diploma Verpleegkunde heb behaald ben ik in Ziekenhuis Rijnstate op de longafdeling gaan werken. Daarna heb ik de opleiding voor Dialyse Verpleegkundige afgerond op de Dialyse afdeling in hetzelfde ziekenhuis. Naast de reguliere gezondheidszorg ben ik zelf ook geïnteresseerd in allerlei vormen van natuurgeneeskunde. Voor mij is het belangrijk om aandacht te geven aan lichaam en geest en is alles één geheel, ook hoe wij als mens in het leven staan en met elkaar omgaan. Eerlijkheid, positiviteit en humor vind ik belangrijk in het leven.

Nienke werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.