Team – Dokter BLOEM® Huisartspraktijk – Zutphen
Header afbeelding
Dokter BLOEM® Huisartspraktijk
Piet Heinstraat 11 7204 JN
Zutphen

Team

We gunnen het jou om jezelf te mogen zijn en je eigen potentieel te kunnen waarmaken. In volle gezondheid.

Wij als team leefstijl-huisartsen ondersteunen je daar graag bij.

Melanie Meijer

Na mijn opleiding in Utrecht werk ik sinds 2012 als huisarts. Zo werkte ik onder meer in achterstandswijken en de (vrouwen)gevangenis. Aan de Academy of Integrative Medicine heb ik de postdoctorale opleiding Integrale Geneeskunde en Leefstijlgeneeskunde gevolgd. Sinds 2017 werk ik ook als leefstijlarts, sinds 2019 doe ik dat bij Dokter BLOEM® Leefstijlkliniek.

In mijn werkwijze staat verbinding centraal. Met open houding, luisteren en niet oordelen. Je bent meer dan je klacht, en het is de moeite waard om met een brede blik te kijken wat er speelt. Als mens zijn we steeds minder verbonden met de natuur, met elkaar en met ons eigen lijf. Het is goed om te realiseren dat we zelf een aandeel hebben in onze klachten en op de manier hoe we hiermee omgaan.

Voor mij is de kunde om te kijken wat deze klacht zegt waarover, en hoe je zelf hier invloed op kunt hebben. Dat betekent dat ik medicatie geef waar het nodig is, en met integrale blik vanuit andere invalshoeken kijk waar het kan.

Dokter Meijer werkt op maandag, dinsdag en donderdag. 

Stefan Broeren


Na mijn opleiding als arts heb ik gewerkt in het ziekenhuis. Zo werkte ik op de afdeling Interne Geneeskunde, Cardiologie en op de SEH. Daarna werkte ik in een groepspraktijk in Den Haag, in een achterstandswijk. Mijn aandachtsgebied is diabetes mellitus type 2, ofwel suikerziekte. Het is een uitdaging om te kijken op welke manier leefstijl een rol speelt in het reduceren van klachten.

Dokter Broeren werkt op de woensdag.

 

 

Nienke Ruesink


Nadat ik in 2009 mijn diploma Verpleegkunde heb behaald ben ik in Ziekenhuis Rijnstate op de longafdeling gaan werken. Daarna heb ik de opleiding voor Dialyse Verpleegkundige afgerond op de Dialyse afdeling in hetzelfde ziekenhuis. Naast de reguliere gezondheidszorg ben ik zelf ook geïnteresseerd in allerlei vormen van natuurgeneeskunde. Voor mij is het belangrijk om aandacht te geven aan lichaam en geest en is alles één geheel, ook hoe wij als mens in het leven staan en met elkaar omgaan. Eerlijkheid, positiviteit en humor vind ik belangrijk in het leven.

Nienke werkt op de dinsdag, woensdag en donderdag.
Edith Soulier

Na jarenlang in de detail handel gewerkt te hebben wilde ik heel graag in de zorg werken in de hoop iets meer voor mijn medemens te kunnen betekenen. Ik heb een verkorte opleiding tot doktersassistent gevolgd en heb in meerdere huisartspraktijken stage gelopen. Ik werk nu parttime en met veel plezier in deze praktijk. Ik help u aan de telefoon of in de assistentenkamer.[Foto volgt].

Edith werkt op de maandag.

 

 

Morijntje Schröder

Beste patiënten van dokter BLOEM,

Bij deze wil ik u laten weten dat ik per 1 april zal stoppen in de praktijk van dokter BLOEM. Aankomend jaar zal ik verhuizen buiten de regio van Zutphen. Omdat er een goede opvolger is gevonden, zal deze per april mijn werkzaamheden overnemen. Ik heb met jullie als patiëntengroep met veel plezier en dankbaarheid gewerkt. Ik wil jullie hiervoor danken.

Veel gezondheid en levensgeluk gewenst,

Hartelijke groet, Morijntje Schröder